ZBOROVICE - BŘEST 2:0

02.09.2020 09:18

LUKÁŠ ŠOUSTEK, VEDOUCÍ BŘESTU: „I když jsme z dnešního utkání nezískali žádný bodový zisk, tak nelze našim hráčům nic vytknout. Za svůj bojovný výkon se vůbec nemusí stydět. Skoro ve všech směrech napravili dojem z nevydařeného minulého zápasu. Kdyby ještě proměnili alespoň jednu ze svých šancí, tak favorita potrápili daleko více. V prvním poločase to byla zcela vyrovnaná partie. Také na brankové příležitosti to skončilo nerozhodně. Mužstvo Zborovic zachránila tyč po střele Jiřího Štaubera. Na druhé straně zase reflexivně vytěsnil míč mimo branku po hlavičce domácího útočníka skvěle chytající Dalibor Valoušek. Ve druhém poločase se přece jen začala projevovat fotbalová zkušenost domácích hráčů, kteří s přibývajícím časem daleko častěji drželi míč na svých kopačkách, dokázali se dostávat k zakončení a postupně přebírali otěže zápasu na svou stranu. O výsledku rozhodly dvě slepené branky dvacet minut před koncem zápasu, kdy jsme nedokázali pokrýt dva centry do pokutového území.“

Branky: 69. Krejčí, 73. Hanus.

Rozhodčí: Mucha.

Diváci: 250.

Zborovice: Harásek – Rychnovský, Štěpánek, Dombi (60. Novák), Šumbera, Šrpňa (74. Kojetský), Magna, Gröpl (77. Mozga), Krejčí, Bejdák, Hanus.

Břest: Valoušek – M. Šálek, Koudelníček, Miklík, Juračka (74. Trlica), J. Šálek, Štauber (71. Máša), Karamon, Daněk, Vyrobík (84. Kouřil), Niščák (46. Látal).